6 fontos dolog, amit az esküvői fotózásról tudnod kell

Esküvői-fotózás

Az esküvői fotózás nem csupán a nagy nap megörökítése; egy olyan művészi folyamat, amely a szerelmi történetetől a nagy nap izgalmán át az örök emlékek megalkotásáig terjed. Ha az esküvőd közeleg, itt van hat alapvető dolog, amit érdemes tudnod az esküvői fotózásról.

1. A megfelelő stílus megtalálása

Minden esküvő egyedi, mint ahogy minden fotós stílusa is az. Keress egy fotóst, akinek portfóliója tükrözi azokat az érzéseket és hangulatokat, amelyeket te is meg akarsz örökíteni.

2. Portfólió tanulmányozása

Egy fotós munkáinak áttekintése alapvető fontosságú. Ez nem csak abban segít, hogy lássátok a képességeit, hanem abban is, hogy milyen típusú esküvőkön érzi otthon magát. A portfólió árulkodik arról is, hogy a fotós hogyan dolgozik fényben és árnyékban, zárt térben és a szabadban.

3. Kommunikáció jelentősége

Az esküvői fotózás személyes ügy. Fontos, hogy nyugodtan kommunikáljatok a fotóssal; hiszen ő az, aki az esküvő napján a legközelebb kerül hozzátok, elkísér benneteket a nap folyamán, és megörökíti a pillanatokat.

Esküvői-fotózás
Éjszakai csillagszórós kivonulás

4. A részletekre való odafigyelés

Egy jó fotós szeme mindig éber. Nemcsak az nagy pillanatokat, hanem az apró részleteket is észreveszi: egy gyengéd érintést, egy pillanatra felcsillanó tekintetet, vagy egy rejtett mosolyt.

5. Megfelelő tapasztalat

Az esküvői fotózás olykor kihívásokkal teli. Az időjárás, a technikai nehézségek, vagy éppen az emberi tényezők váratlan helyzeteket teremthetnek. Egy tapasztalt fotós nem csupán technikailag felkészült, hanem képes gyorsan alkalmazkodni, és a változások ellenére is gyönyörű képeket készíteni.

6. A költségvetés átgondolása

Az esküvői fotózás egy befektetés az emlékekbe. Átgondolt költségvetési keret megállapítása szükséges, de tartsátok szem előtt, hogy a fotók évtizedek múlva is képesek lesznek felidézni a nap varázsát.

Azonos nemű esküvői fotózás
Azonos nemű esküvői fotózás

Mindenek felett ne feledjétek, hogy az esküvői fotózás célja, hogy a napotok legcsodálatosabb pillanatait megörökítse. Ezek a képek lesznek azok, amelyekhez évek múltán is szeretettel tértek majd vissza. Bizalom, szakértelem és együttérzés – ezek azok a kulcsszavak, amelyekre a legjobb esküvői fotós választásakor érdemes figyelnünk.

Remélem, ezek a trükkök segítenek neked abban, hogy esküvődet igazán emlékezetessé varázsolhasd, bárhol is tündököljön az a különleges nap! Ha további tippekre vagy kíváncsi, és szeretnél, profi segítő kezet a szervezésben, ne habozz kapcsolatba lépni velem.

Kérj ingyenes konzultációt és nézzük meg együtt, hol akadtál el és miben tudok segíteni, hogy tökéletes francia-magyar esküvőtök lehessen!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a közösségi oldalakon!

Mussó Zsófi

Mussó Zsófi

Élmények, elegancia, esküvői művészet a Te Nagy Napodra

Hasonló cikkek

A te szíved is egy francia fiú rabolta el? Francia esküvőt tervezel? 

Segítek!

Kérj díjmentes árajánlatot!

Rólam

Mussó Zsófi French Wedding

Mussó Zsófi vagyok, a French Wedding alapítója: francia nyelvű, nemzetközi esküvőkre specializálódott ceremóniamester, szertartásvezető, esküvőszervező. Feleség és két utánozhatatlan fiúgyermek édesanyja. Ezek a szerepeim tesznek hitelessé, amikor egy család születésének ünnepét képviselem.

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestereként mintegy 12 éve kezdtem munkásságomat a nemzetközi esküvők piacán, s azóta is az egyetlen francia nyelven dolgozó komplex esküvői szolgáltató vagyok, aki akár egy kézben képes tartani az esküvőszervező, ceremóniamester és szertartásvezető szerepköröket.
Budapesti székhelyemről Európa szerte vállalok megbízásokat.

Legyen tökéletes napotok!

Kifinomultság és elegancia, minőség és perfekcionizmus, mindez egy nagy csipet életörömmel fűszerezve.. Ez a francia esküvői stílus találkozik a nemzetközi esküvők professzionális, évtizedes tapasztalatokon nyugvó, több nyelvű (francia-angol-magyar) tervezésével és lebonyolításával. Legyen tökéletes Nagy Napotok, az egyedi részletektől, a szívhez szóló pillanatokon át, a nemzeteken átívelő jókedvig.

French Wedding by Mussó Zsófi

Munkám során kiváló esküvői dj-vel dolgozom együtt. Együttes rendelés esetén jelentős kedvezményre számíthattok.

25% kedvezmény

Selfie Tükörre a Zsofi25 kuponkóddal!

Feliratkozás!

Egyéb részletek