Ceremóniamester

Mussó Zsófi ceremóniamester, esküvő menedzser, műsorvezető, #franciaceremóniamester, esküvőmoderátor. A kifinomult, letisztult, elegáns esküvők szakértője, a Te egyedi, megismételhetetlen esküvői pillanataid megteremtője.

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestere és máig az egyetlen olyan esküvői szolgáltató, aki esküvőszervezőként és szertartásvezetőként is tökéletes rálátással bír esküvődre francia és angol nyelven is.

„Egy jó esküvő főszereplője a menyasszony és a vőlegény, s így a jó ceremóniamester nem próbál az események középpontja lenni, hanem a háttérbeli szálakat folyamatosan igazgatva mindig ott és akkor lép színre, ahol a rendezvény dramaturgiája megkívánja azt.”

Ami biztosan NEM vagyok:

Nem vagyok hagyományos vőfély

nem beszélek rigmusokban, nem sütök el ízléstelen vicceket és főleg nem építek ezekre játékokat.
Nem vagyok hagyományos vőfély: nem beszélek rigmusokban, nem sütök el ízléstelen vicceket és főleg nem építek ezekre játékokat.

Nem vagyok heti 3-4 sablonesküvőt ledaráló „ceremóniamester gép”

aki mindig azt hangoztatja, hogy „szoktuk” és hogyan „kell”, csak mert neki úgy egyszerűbb, ha minden futószalagon egyformán történik
Nem vagyok heti 3-4 sablonesküvőt ledaráló „ceremóniamester gép”, aki mindig azt hangoztatja, hogy „szoktuk” és hogyan „kell”, csak mert neki úgy egyszerűbb, ha minden futószalagon egyformán történik

Nem én vagyok a te embered, ha egy „stand up comedy” sztárt keresel

aki egész este a középpontban szeretne lenni, rengeteget beszél és mesél.
Nem én vagyok a te embered, ha egy „stand up comedy” sztárt keresel, aki egész este a középpontban szeretne lenni, rengeteget beszél és mesél.

A French Wedding – élmények, elegancia, esküvői művészet a Te Nagy Napodra

Legyen tökéletes álomesküvőtök, akár francia nyelven is!  

Mit nyújtok, mint ceremóniamester?

Végtelenül hiszek az előzetes, pontos tervek készítésében, ezért a munka nagyobbik felét az esküvő előtt végezzük. Ehhez természetesen Ti is kellettek: hogy megosszátok vágyaitokat, álmaitokat, elképzeléseiteket és én ezekre építkezve ötletelhessek, felhasználva évtizedes tapasztalatomat.

Számomra nincs két egyforma esküvő!

Még ha vannak is visszatérő népszerű programelemek, amelyek sokszor vezetnek sikerre, mindig arra törekszem, hogy ezeket is a Ti egyéniségetekre szabjuk.

Ha a tervezési időszak kellően precíz volt, a Nagy Napotokon ti bátran átadhatjátok magatokat az érzelmeiteknek és teljes egészében élvezhetitek esküvőtöket, félretéve a koordinálási stresszt. Nem kell ügyelnetek az időre, hogy mindenki a helyén van-e és tudja-e a feladatát. Az általatok választott nyelveken (magyar, francia, angol) bonyolítok minden formális és informális programelemet, moderálom az eseményeket, fogom össze a szolgáltatókat, ellenőrzöm a kellékeket, eszközöket, időpontokat.

Az esküvő dinamikáját figyelem: ha a vendégek jó hangulatban beszélgetnek egy welcome, aperitivo, állófogadás alkalmával, vagy önfeledten buliznak és táncolnak, akkor nem erőltetek rájuk játékokat, programelemeket. Ha azonban a hangulat fokozása igényel támogatást bátran beavatkozom.

A legideálisabb esetben az esküvőszervezőtök is vagyok, amennyire Ti igénylitek: az aznapi lebonyolításban segítek, a szolgáltatók kiválasztásában, egyéb szervezési feladatokban vagy teljes körű esküvőszervezésben és ha a szertartásvezetés szerepét is rám bízzátok, akkor tökéletesen egy kézbe kerül minden. Hiszen ennyi közös tervezés után ki ismerné és képviselné jobban a vágyaitokat, mint én!

Mit kell tennem, hogy tovább lépjünk?

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat és egyeztessünk időpontot egy ingyenes konzultációra, melynek során minden kérdésetekre válaszolok.

Milyen nyelve(ke)n zajlik az esküvő?
Milyen szolgáltatások iránt érdeklődtök elsősorban?

Hívás

+36-70/331-44-70

E-mail

zsofi@frenchwedding.hu

Miben segíthetek még?

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Egy esküvő megtervezése első alkalommal akkor is éppen elég összetett feladat, ha minden vendég egy országból, egy kultúrkörből érkezik, ugyanazt a nyelvet beszéli és jól ismerjük a helyi adottságokat, szolgáltatókat. Ha azonban nemzetközi esküvőt tervezel, amelyre a vendégsereg akár tíz-húsz különböző nemzetiségből érkezik, ha külföldön éltek és csak néhányszor tudtok személyesen is ideutazni a szervezés miatt, akkor számos – nem kis kihívást tartogató - kérdés nagyon jogosan vetődhet fel Bennetek...
Tovább

Francia Ceremóniamester

Francia Ceremóniamester

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestere, aki kifejezetten a francia-magyar, nemzetközi esküvők szakértője...
Tovább

Szertartásvezetés

Szertartásvezetés

Esküvői szertartás, amely valóban Rólatok szól! Különbözű nemzetiségű és anyanyelvű pár vagytok és az egyikőtök francia anyanyelvű? A vendégeitek, családotok egy része francia anyanyelvű? Nem szeretnétek, ha a vendégeitek, akár legfontosabb családtagjaitok jelentős része feszengve ülné végig az esküvői szertartásotokat, amelyből semmit nem ért? Nem szeretnétek, ha az esküvőtök egy magyar szertartás lenne, idegennyelvre tolmácsolva, amelyből bár szavak szintjén mindent értenek, de az egyik nemzetiség és annak szokásai hátrébb sorolódnak?
Tovább

Rólam

Mussó Zsófi vagyok, a French Wedding alapítója: francia nyelvű, nemzetközi esküvőkre specializálódott ceremóniamester, szertartásvezető, esküvőszervező. Feleség és két utánozhatatlan fiúgyermek édesanyja. Ezek a szerepeim tesznek hitelessé, amikor egy család születésének ünnepét képviselem.

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestereként mintegy 12 éve kezdtem munkásságomat a nemzetközi esküvők piacán, s azóta is az egyetlen francia nyelven dolgozó komplex esküvői szolgáltató vagyok, aki akár egy kézben képes tartani az esküvőszervező, ceremóniamester és szertartásvezető szerepköröket.
Budapesti székhelyemről Európa szerte vállalok megbízásokat.

french wedding logo
0
éves tapasztalat
0
boldog pár
1
12 féle nációból
1
országban lebonyolított esküvők
1
nemzetiségű különböző vendég

ORSI X FLO

Le Til Kúria

Dia X Mathieu - wedding highlights

Levendulás Rendezvényhelyszín (Inárcs)

ESZTER x ROMAIN - wedding film

Gödöllői Királyi Kastély

FAQ - Kérdések és válaszok

Gyakran Ismételt Kérdések

Bár a francia nyelvű és kultúrkörhöz kötődő esküvő a specialitásom, természetesen olyan esküvőket is vállalok, ahol más nemzetközi, vagy akár csak magyar vendégsereg gyűlik össze. Ilyen esetben általában azok a párok választanak engem, akiknek fontos a letisztult, kifinomult és elegáns stílus.

Természetesen részfeladatokkal is megbízhattok. Szertartásezetést önmagában csak főszezonon kívül, októbertől áprilisig szoktam vállalni, vagy last minute, a kimaradt dátumokra. Ceremóniamesteri feladattal azonban az év bármely szakában önállóan is megbízhattok és rajtatok áll, hogy a szervezésbe szeretnétek-e bevonni és ha igen, milyen mértékben.

Természetesen nagyon szívesen együttműködöm más kollégákkal is. Ha megtaláljuk a közös hangot, ez nem kizáró ok. Keressetek bátran!

Hivatalos házasságkötést csakis hivatali alkalmazásban álló anyakönyvvezető bonyolíthat Magyarországon, ezért én ebben nem tudok segíteni. Azonban az anyakönyvvezető által tartott polgári esküvői szertartást tolmácsolni tudom francia nyelvre.

Az egyházi szertartásokon, felekezettől függően, nem igazán szeretik a világi tolmács jelenlétét és nagyságrendekkel szebb is a szertartás, ha az azt celebráló lelkész/pap, két nyelven tudja tolmácsolni azt. Szerencsére a lelkészek/papok rugalmasan kiszállíthatnak különféle helyszínekre és sok felekezetnél rendelkezem nagyon jó kapcsolattal franciául beszélő celebránssal, szívesen segítek megtalálni a megfelelő személyt. Ha bármilyen oknál fogva nem találnánk jobb megoldást, akkor természetesen az is lehetséges, hogy tolmácsolom a ceremónia egyes részeit.

Természetesen igen. Minden formális és informális programelemet tolmácsolok. Sőt, azt kérem, hogy előre adjátok meg a kontaktomat a családtagoknak, tanúknak, barátoknak. Így ha bármilyen meglepetéssel készülnek, előre egyeztetni tudjuk azokat, be tudom kalkulálni a menetrendbe, számtokra azonban megmarad a meglepetés varázsa.

Először kérlek, töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapot, hogy láthassam az igényeiteket. Mindenképpen szükséges lesz egy személyes (Budapesten) vagy online beszélgetésre, ahol komplexebb képet kaphatok rólatok. Ha ezután kölcsönösen az együttműködés mellett döntünk, akkor szerződéssel erősítjük meg a megállapodást. Ez tartalmazza a fizetési ütemezést is, mely a szolgáltatástípusoktól függ, de minden esetben tartalmaz egy 30-50% közötti értékű előleget, a utolsó részlet pedig az esküvő végén kerül rendezésre.

Igen, rendszeresen vállalok külföldi megbízásokat bármely szerepkörben. Dolgoztam már Franciaország számos pontján (Loire-menti kastély, Provence, Bretagne-ban az óceánparton) és egyéb országokban is (Svájcban, Németországban, Olaszországban). Ezen kívül bárhová szívesen utazom, ahol megálmodjátok Nagy Napotokat.

A legjobb minőségre, és a tökéletes Nagy Napotok maradéktalan megvalósítására törekszünk. Nem tudjuk elfogadni a középszerű szolgáltatást. Rengeteg ceremóniamester, esküvőszervező és szertartásvezető fókuszál arra, hogy olcsó legyen, amely borzalmas eredményeket szül. Mi nem tartozunk közéjük. A Nagy Napod egyszeri és megismételhetetlen, ne bízd kezdőkre, akik pár éve bontogatják a szárnyaikat. Hidd el, egy profi, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkezik, összehasonlíthatatlanul több bosszúságot, stresszt és – nagyon sok esetben, jó szervezéssel – sokkal több pénzt is spórol neked, mint az a néhány százalék plusz, amivel többe kerül a szolgáltatása. Ha azonban csomagban gondolkozol és egy kézben bízol meg minket a ceremóniamesteri feladatokon kívül a szervezéssel és akár szertartásvezetéssel is, biztos lehetsz benne, hogy kedvezőbb árat érsz el, mintha egyenként választod meg ezeket a szolgáltatókat.

Feliratkozás!

Egyéb részletek