Rólam

Ki van a French Wedding mögött?

Mussó Zsófi vagyok, a French Wedding alapítója: francia nyelvű, nemzetközi esküvőkre specializálódott ceremóniamester, szertartásvezető, esküvőszervező. Feleség és két utánozhatatlan fiúgyermek édesanyja. Ezek a szerepeim tesznek hitelessé, amikor egy család születésének ünnepét képviselem.

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestereként mintegy 12 éve kezdtem munkásságomat a nemzetközi esküvők piacán, s azóta is az egyetlen francia nyelven dolgozó komplex esküvői szolgáltató vagyok, aki akár egy kézben képes tartani az esküvőszervező, ceremóniamester és szertartásvezető szerepköröket.
Budapesti székhelyemről Európa szerte vállalok megbízásokat.

french wedding logo

Vélemények / Referenciák

0
éves tapasztalat
0
boldog pár
1
12 féle nációból
1
országban lebonyolított esküvők
1
nemzetiségű különböző vendég

Rólam mondták

Rólam készültek

Zsófi tanácsait mindig örömmel fogadom, mindig tud újat mutatni. Nagyon kreatív szervezőképessége van, mindig öröm vele együtt dolgozni.

Mindig öröm vele együtt dolgozni, remekül koordinálja a szolgáltatókat, így fotósként sem maradok le semmiről.

Nagyban megkönnyíted a munkám azzal, hogy profi forgatókönyvet kapok mindig tőled. Várám a legközelebbi közös munkát!

Miben segíthetek?

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Egy esküvő megtervezése első alkalommal akkor is éppen elég összetett feladat, ha minden vendég egy országból, egy kultúrkörből érkezik, ugyanazt a nyelvet beszéli és jól ismerjük a helyi adottságokat, szolgáltatókat. Ha azonban nemzetközi esküvőt tervezel, amelyre a vendégsereg akár tíz-húsz különböző nemzetiségből érkezik, ha külföldön éltek és csak néhányszor tudtok személyesen is ideutazni a szervezés miatt, akkor számos – nem kis kihívást tartogató - kérdés nagyon jogosan vetődhet fel Bennetek...
Tovább

Ceremóniamester

Ceremóniamester

Mussó Zsófi ceremóniamester, esküvő menedzser, műsorvezető, #franciaceremóniamester, esküvőmoderátor. A kifinomult, letisztult, elegáns esküvők szakértője, a Te egyedi, megismételhetetlen esküvői pillanataid megteremtője. Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestere és máig az egyetlen olyan esküvői szolgáltató, aki esküvőszervezőként és szertartásvezetőként is tökéletes rálátással bír esküvődre francia és angol nyelven is.
Tovább

Francia Ceremóniamester

Francia Ceremóniamester

Magyarország első francia nyelvű ceremóniamestere, aki kifejezetten a francia-magyar, nemzetközi esküvők szakértője...
Tovább

Szertartásvezetés

Szertartásvezetés

Esküvői szertartás, amely valóban Rólatok szól! Különbözű nemzetiségű és anyanyelvű pár vagytok és az egyikőtök francia anyanyelvű? A vendégeitek, családotok egy része francia anyanyelvű? Nem szeretnétek, ha a vendégeitek, akár legfontosabb családtagjaitok jelentős része feszengve ülné végig az esküvői szertartásotokat, amelyből semmit nem ért? Nem szeretnétek, ha az esküvőtök egy magyar szertartás lenne, idegennyelvre tolmácsolva, amelyből bár szavak szintjén mindent értenek, de az egyik nemzetiség és annak szokásai hátrébb sorolódnak?
Tovább

Feliratkozás!

Egyéb részletek