Lucie és András – bohém, svájci-magyar esküvő egy rusztikus villában

Lucie és András egy bohém hangulatú esküvőt álmodtak meg, egy csodás rusztikus természetközeli környezetben Budapest közelében, mégis vidéki csendben a Leányfalu található Amber Bride by Sorg Villában. A vendégek jelentős része sem magyarul, sem franciául nem beszélt, azonban a családtagok csak ezeken a nyelveken értettek, így három-nyelvű kommunikáció mellett döntöttünk, ami mindig nagy kihívást jelent, de tökéletesen sikerült eltalálnunk az arányokat.

Lucie svájci származású menyasszony, így a menüből természetesen nem hiányozhattak a svájci sajtok és néhány jellegzetes ital sem.

A dekorációt öko szemléletben szerették volna megvalósítani: egyik központi eleme a menyasszony kedvenc virága, a piros pipacs volt, s ezt különböző saját készítésű apróságok egészítették ki, melyet a menyasszony barátai rendeztek el a helyszínen. A köszönőajándék is abszolút öko szemléletet hordozott, minden vendég pipacsmagokat kapott egy kis tasakban, hogy elültethesse saját kertjében.

Lucie és András korábban a Sziget Fesztiválon mesébe illően találtak egymásra és esküvőjükön is ezt a laza szabadtéri fesztiválhangulatot szerették volna újra élni a szabad ég alatt. Éjszaka pedig a bulihangulat is legalább akkora méreteket öltött, mint a Szigeten.

Helyszín és catering : Amber Bride by Sorg Villa, Léanyfalu

Zene, hangtechnika :  Tamás Niedermüller

Fotós : Csaba Vágó Photography

Dekor : barátok J

Feliratkozás!

Egyéb részletek